Πέμπτη, 21 Σεπτέμβριος 2017
You are here: Home ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΚΑΛΩΔΙΩΣΗ
ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΚΑΛΩΔΙΩΣΗ

ΗΧΟΣ & ΕΙΚΟΝΑ

Τα συστήματα καταγραφής και μετάδοσης ήχου και εικόνας έχουν μπει για τα καλά στην ζωή μας και είναι πια απαραίτητα εργαλεία για συγκεκριμένες επιχειρήσεις.

Τα συστήματα αυτά μπορούν να εγγυηθούν την εποπτεία ενός χώρου χωρίς την παρουσία ανθρώπου, ενώ η εικόνα και ο ήχος μπορεί να μεταδοθεί μετά από συμβάν σε προεπιλεγμένο σημείο απομακρυσμένης εποπτείας ενώ ταυτόχρονα καταγράφεται τοπικά.

Η μετάδοση γίνεται συνήθως με τις τηλεφωνικές γραμμές μέσο internet ή με κατευθείαν κλήση στο σύστημα καταγραφής.

Όσο καλύτερα γίνεται η μεταφορά αυτή, τόσο το κόστος ενός τέτοιου συστήματος ανεβαίνει μια που το υλικό του συστήματος χρησιμοποιεί ποιο ακριβούς αλγόριθμους συμπίεσης.

Επίσης χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο επικοινωνίας δεδομένων TCP / IP μπορούμε να περάσουμε on - line εικόνα και ήχο χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Adsl με ταχύτητα 384 /128.

Η μεταφορά μπορεί να γίνει και ασύρματα είτε με ασύρματο δίκτυο σε χώρους που έχουν μεταξύ τους οπτική επαφή, είτε δορυφορικά
μέσο internet .

Εάν έχετε ανάγκη εποπτείας ενός χώρου με την εγκατάσταση μιας δικτυακής κάμερας χωρίς την παρουσία υπολογιστή ή σας ενδιαφέρει εκτενέστερη παρακολούθηση με την εγκατάσταση πολλαπλών καμερών σε μεγαλύτερο χώρο, μπορούμε να μελετήσουμε τον χώρο σας και να προτείνουμε την λύση αυτή που θα σας καλύψει.

 

             a100
 

ΟΠΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ

Η χρήση των οπτικών ινών έχει γίνει σήμερα συνώνυμη με την υψηλή ταχύτητα μετάδοσης δεδομένων και τείνει να επικρατήσει παντού γύρω μας.


Η ταχύτατη μετάδοση δεδομένων αποτελεί σήμερα μια επιτακτική ανάγκη, τόσο σε μια σύνδεση Internet υψηλής ταχύτητας, όσο και για την υλοποίηση των τηλεφωνικών συνδέσεων Voice over IP.
Η καλύτερη πρόταση για την κάλυψη των υψηλών σημερινών αναγκών σε bandwidth, δεν είναι άλλη από τη χρήση ενός δικτύου οπτικών ινών.

Οι οπτικές ίνες μεταδίδουν φωτεινά σήματα σε μεγάλες αποστάσεις με μηδενικές σχεδόν απώλειες, ενώ η ταχύτητα μετάδοσης πλησιάζει αυτή
με την οποία διαδίδεται το φως.

Πλεονεκτήματα:

Η υψηλή διείσδυση της τεχνολογίας των οπτικών ινών στις σύγχρονες τηλεπικοινωνίες δεν είναι τυχαία, αλλά αντίθετα οφείλεται στον μεγάλο αριθμό πλεονεκτημάτων της, τα οποία συνοψίζονται
στα εξής:

1) Χαμηλό κόστος
2) Υψηλό bandwidth
3) Μικρή εξασθένιση του σήματος
4) Μικρές απαιτήσεις σε ενέργεια
5) Αμιγώς ψηφιακό σήμα
6) Υψηλή διαθεσιμότητα
7) Μικρές διαστάσεις και βάρος

a200
 

ΔΙΚΤΥΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

"Δίκτυα υπολογιστών" είναι τα συστήματα στα οποία υπάρχει ένας μικρός ή μεγάλος αριθμός από ξεχωριστούς αλλά συνδεμένους μεταξύ τους υπολογιστές. Δύο υπολογιστές θεωρούνται συνδεμένοι σε δίκτυο, όταν μπορούν να ανταλλάσσουν μεταξύ τους πληροφορίες.

Ο αρχικός στόχος δημιουργίας των δικτύων ήταν η κοινή χρήση διαφόρων συσκευών (σκληροί δίσκοι, εκτυπωτές κλπ.) από όλους τους χρήστες του δικτύου.


 

Τα δίκτυα υπολογιστών χωρίζονται σε δύο βασικές κατηγορίες:
Τοπικά Δίκτυα (LAN, Local Area Networks) και Δίκτυα Ευρείας Περιοχής
(WAN, Wide Area Networks).

Για παράδειγμα, ένα δίκτυο υπολογιστών, στο ίδιο κτίριο, θεωρείται Τοπικό (LAN)
ενώ ένα δίκτυο που χρησιμοποιείται απ' τα υποκαταστήματα μιας Τράπεζας
σ' όλη τη χώρα, θεωρείται Δίκτυο Ευρείας Περιοχής (WAN).

Οι υπολογιστές που είναι συνδεμένοι σε ένα τοπικό δίκτυο, ονομάζονται σταθμοί εργασίας και μπορούν να μοιράζονται πληροφορίες και πόρους του συστήματος. Δηλαδή, κάθε σταθμός εργασίας, μπορεί να βλέπει τους σκληρούς δίσκους των υπόλοιπων υπολογιστών του δικτύου, σαν να είναι δικοί του δίσκοι. Επίσης μπορεί να μοιράζεται ένα modem με άλλους υπολογιστές του δικτύου. Τέλος, μπορεί να μοιράζεται προγράμματα, αρχεία δεδομένων κ.ά. με άλλους χρήστες. Με τον τρόπο αυτό, έχουμε εξοικονόμηση του κόστους, αφού ένας εκτυπωτής, ένα modem ή ένα πακέτο λογισμικού μπορεί να εξυπηρετεί περισσότερους από έναν υπολογιστές. Επίσης, μέσο του δικτύου, οι χρήστες μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους και να ανταλλάσσουν μηνύματα, χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθούν από το γραφείο τους.

      a300
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Συντάχθηκε απο τον/την Administrator    Τετάρτη, 07 Ιούλιος 2010 16:46    PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 07 Ιούλιος 2010 16:46
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Τελευταία Ενημέρωση ( Τρίτη, 14 Δεκέμβριος 2010 13:39 )
 
ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ:

Μελέτες
Τεχνικές Προδιαγραφές
Εγκαταστάσεις Ισχυρών
και Ασθενών Ρευμάτων.
Μεταγωγές Δικτύων
Τηλεφωνίας & Δεδομένων.
Τερματισμοί Οπτικών Ινών.
Μετρήσεις Οπτικών Ινών.
Παραδοτέα με αναλυτική
περιγραφή Δικτύου
&
Εγγυήσεις.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΤΕ:

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στις Ηλεκτρολογικές και Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις από το 1999 και στην Εγκατάσταση δομημένης καλωδίωσης και συστημάτων ασφαλείας από το 1993.


Μετά από 20 χρόνια εμπειρίας στην Εγκατάσταση, είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να ικανοποιήσουμε κάθε σας ανάγκη, προτείνοντας αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις, σε οποιαδήποτε μορφή καλωδιακού συστήματος, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην άρτια τεχνική αλλά και αισθητική της εγκατάστασης, σεβόμενοι πάντα τον χώρο εργασίας αλλά και το συνολικό κόστος του κάθε έργου.

Με την πολυετή μας εμπειρία στις Εγκαταστάσεις και το  μεγάλο αριθμό Έργων που έχουμε υλοποιήσει με  επιτυχία,οι δραστηριότητές μας επεκτάθηκαν και στον Ενεργό Εξοπλισμό,κάνοντας την εταιρία μας σε πρωτογενή βαθμό,να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων.

Η συνεχής αλλαγή των τεχνολογιών δεν έχει γίνει αναγκαίο κακό,αλλά ευχάριστο ενδιαφέρον για συστηματική ενημέρωση και εκπαίδευση,με σκοπό την άρτια εφαρμογή τους.

Έτσι η NETWAR μπορεί και δίνει ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις σε:

ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΚΑΛΩΔΙΩΣΗ-ΟΠΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΓΕΙΩΣΕΙΣ

ΑΛΕΞΙΚΕΡΑΥΝΑ

ΑΝΤΙΕΚΡΗΚΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗ

ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗΣ

ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΩΝ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ(ACCESS CONTROL)

ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ-ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ

ΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ (IP)

ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΑ-ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ-FULL IP ΛΥΣΕΙΣ ΤΗΛ ΚΕΝΤΡΩΝ

ΕΝΕΡΓΑ ΔΙΚΤΥΩΝ ( SWITCHES-ROUTERS )

ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ( LAN-WAN ) OPTICAL WIRELESS

ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ-ΚΕΡΑΙΕΣ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ COMPUTER ROOM

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ

ΦΩΤΙΣΜΟΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ LED


netwar1